Laney LR5 Guitarcombo m/ effekter til elektrisk guitar

11 forstærkermodeller - 5 Watt RMS - Guitarindgang - Aux/Mic indgang med volume - Højkvalitets EQ individuel for hver forstærkermodel - Master Presence kontrol - 6,5” custom højttaler - 4 modulationseffekter samt Delay/Reverb - Htlf.udgang/Line. udgang - Indbygget tuner

Flere detaljer

Ved at købe denne vare kan du samle op til 109 loyalitetspoint. Din kurv total 109 points som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 21,80 dkk.


1

Forstærkersimulering
Laney Linebacker har to kanaler, som hver for sig giver 11 forstærkermodelleringer bestående 5 ”regular modes” og 5 ”hot modes” og 1 ”insane mode” for at give mange forstærkermodeller at vælge imellem. Begge kanaler har samme forstærkersimulering, hvilket betyder at du kan f.eks. vælge samme modellering på begge kanalee, med forskellige volumeindstillinger for at få en boost-kanal eller to forskellige – en for rytme til balladeverset, og lead lyd til solo.

Effekter
Hver forstærker”model” har egne optimerede EQ-indstillinger, men kan ændres for hver kana lmed Contour og Precence EQ kontrollerne.
Linebacker har to sæt med effekter i studiekvalitet – den ene har Chorus, Flanger, Phaser og Tremolo. Den anden har Delay og Rumklang. På hver kanal kan du kombinere to af disse effekter.

Mikrofonindgang
Mikrofonindgang med egen volumekontrol, AUX indgang plus indbygget tuner.

Batteridrift
Linebacker 5 kan til og med køre på batterier, og bruger du den medfølgende skulderrem har du en ultratransportabel multiforstærker til en fantastisk pris!!

Strømforsyning
Strømforsyning medfølger.