Dunlop Nickel Silver Picks, Players Pack, .018

Nickel Silver fingerpicks .018, Player's Pack (pose med 4 fingerpicks og en thumbpick), Nickel Silver fingerpicks leverer en lys og klassisk lyd på banjo, pedal steel, resonator eller akustisk guitar.

Flere detaljer

Ved at købe denne vare kan du samle op til 4 loyalitetspoint. Din kurv total 4 points som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 0,80 dkk.


1

 

Fra Nylon til den berømte Tortex og innovative Ultex, Dunlop er den verdenskendte producent af mere end 50 forskellige modeller af plektre. Som en betroet producent af ​​en af de vigtigste værktøjer i vores branche, kommer ingen andre tæt på med hensyn til kvalitet, innovation, eller omfang. Med plektre til rådighed i en række forskellige teksturer, former, materialer og grafik, tilbyder vi noget for enhver og med vores brugerdefinerdet trykkeprogram, vi kan fremstille hvilket som helst logo, underskrift eller begge dele på plektre'ne - noget som vil gøre dem så enestående som den person, der anmoder om dem . Uanset om du er en multiplatinum kunstner eller en lille lokal band, uanset om du spiller dem, eller bare samle dem, du ved, at du får den bedste.

Dunlop Manufacturing, Inc. er beliggende i Benicia, Californien og blev grundlagt som en lille, familie-ejet og drevet virksomhed i 1965. Siden er den vokset til at være en førende producent af elektroniske effekter som plektre, capo'er, sliderør, strenge og andet tilbehør til musikinstrumenter.
Dunlop er hjemsted for sådanne legendariske produkter som Crybaby wah og Tortex plektre.